Rekar och speltips

Speltips och rekar

Att spela på sport online är något som verkligen är spännande och det finns massor av olika online betting-sajter att välja mellan. På dessa hittar du massor av olika sporter och många av de tillgängliga sporterna finns inte ens i Sverige, vilket ibland gör att det är extra spännande att spela på just dessa. Men oavsett vilka sporter du väljer att spela på är det väldigt viktigt att du tar vara på de speltips och rekar som finns. På internet kan du hitta hundratals olika speltips och rekar att förkovra dig i.

Skillnad mellan speltips och rekar

Sportbladet, vilket är en del av Aftonbladet.se kan du till exempel hitta speltips inom många olika sporter. Här kan du i stort läsa om de olika sporterna, du hittar resultattabeller, olika speltips med mera. Men det är väldigt sällan att den informationen som du hittar här är djupgående. Det är det som är skillnaden mellan speltips och rekar. När någon rekar något som gör de djupgående undersökningar. Om det till exempel gäller en fotbollsmatch så har de till exempel undersökt:

  • Hur många vinster har de i rad?
  • Hur många förluster har de i rad?
  • Antal gjorda mål?
  • Antal insläppta mål?
  • Hur många gånger har lagen vunnit/förlorat mot varandra
  • Har lagen skadade/avstängda spelare?
  • Och mycket mera

Men även då rekar kan ha stor betydelse, så är det även viktigt att ta del av olika speltips för att få en så bra samlad bild som möjligt av en match innan du väljer att satsa pengar på den.

Spela på online betting-sajter

Lättaste sättet att spela på sporter är att du besöker en online betting-sajt och öppnar ett konto. Det är väldigt smidigt och tar bara några få minuter. Kom dock ihåg att vara säker på att betting-sajten som du väljer att öppna ett konto på har en licens från svenska spelinspektionen. Deras logga ska finnas tydligt på sajten och de ska även finnas med på denna lista. Men innan du satsar på en match efter att du har läst speltips och rekar så är det väldigt viktigt att du ser vilket odds som erbjuds. För ett odds är den bästa indikatorn på hur förhållandena är mellan de två lagen som du vill satsa på. laget som har lägst odds är favoriter.

Lycka till önskar vi dig!